• Real Vision Fastighetsmäklare
  • 070-722 43 44
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realvision.se anette@realvision.se
Bostadsrätt / Birkastan

Underbar etagevåning med solig terrass och kungsbalkong i sydöst. Dessa välplanerade 105 kvm boyta rymmer en fin sällskapsdel, öppen spis, två badrum samt tre sovrum. Exklusiva materialval, inbyggd belysning och högtalare samt ett läge som är ett av Stockholms hetaste gör detta till en unik våning med härlig atmosfär och känsla. Äkta bostadsrättsförening med väldigt god ekonomi, föreningen godkänner även juridisk person som ägare.

ENDAST PRIVATA VISNINGAR

Beskrivning

Underbar etagevåning med fri utsikt från både terrass och kungsbalkong. Hela våningen är otroligt bra planerad och har en atmosfär och känsla som är unik. 2011/2012 uppfördes våningen med fina och exklusiva materialval. Inbyggda högtalare och beslysning. Vattenburen golvvärme i övre plan som är indelat i fyra zoner vilket gör det smidigt att variera temperaturen i de olika rummen.

ENTRÉPLAN HALL Inredd med garderobsvägg som rymmer mycket förvaring. DUSCHRUM Vid entrén finns ett kaklat duschrum som är inrett med vägghängd wc, dusch och handfatskommod. Klinkergolv med elburen golvvärme. SOVRUM Generöst rum som passar fint både som sovrum och matsal. Platsbyggd förvaring. KÖK/MATSAL Fint kök från SieMatic som har en öppen planering mot matsalen där den mysiga öppna spisen finns. Köket är utrustat med dubbla kyl/frys, varmluftsugn och ångugn, diskmaskin samt spishäll samtliga vitvaror från Gaggenau. Köksön, som snyggt avdelar mot matsalsdelen, rymmer hällen, köksfläkt och har bra arbetsytor. Gott om förvaring både i kök och köksö. Här är också utgången till kungsbalkongen i sydöst som löper utmed hela kortsidan. ÖVRE PLAN VARDAGSRUM Härligt vardagsrum med utgång till den soliga terrassen i sydöst. Stora skjutdörrar skapar en underbar kontakt mellan ute och inne. Även här exklusiv inbyggd belysning och högtalare. SOVRUM Två bra sovrum med praktiska skjutdörrar och snedtak. BADRUM Rymligt helkaklat badrum som är inrett med handfat i corian med blandare från Vola, stor glasad dusch, handdukstork (elburen), vägghängd wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Fakta

Lägenhetsnr
G51
Byggår
1929
Boarea
105 m2
Biarea
7 m2
Rum
5
Sovrum
3
Våning
5 av 5
Hiss
Ja
Accepterar juridisk person
Nej
Allmän information

Äkta bostadsrättsförening från 1994. Föreningen består av 18 bostadsrätter. Juridisk person kan godkännas om ändamålet är boende för ägare av bolaget eller närstående. Uppvärmning med fjärrvärme.

Renoveringar

2003 Fönster 2006 Tvättstuga 2011 Stambyte, bytta elstigar, ny hiss och tak. 2013Trapphus.

Energideklaration
Energiprestanda
0 kWh/m2
Personer i hushållet
3
TV / TELE / BREDBAND
Internet
Kabel Tv via Sappa- Bredband via Kustbandet.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 5 kvm. Gemensamma utrymmen är tvättstuga, cykelförråd samt innergård.

Ekonomi

Avgift
4 466 kr

I månadsavgiften ingår , värme, vatten, kabel-TV och Internet.

Andelstal
10,61%
Hushållsel
450 kr/månad
Totala driftskostnader
450 kr/månad
Inre reparationsfond
Nej
Pantsättning
Bostaden är inte pantsatt

Närområdet

Attraktiva Birkastan! Här finns allt man kan önska av restauranger, cafeér och alla sorters småbutiker. Frukostbröd handlar man gärna hos populära Lillebrors på Rörstrandsgatan! Eller varför inte en kaffe eller lunch hos Mellqvist! Flera välsorterade ICA, torghandel med frukt och blommor och Kajsa Warg runt hörnet är några exempel på vad som bjuds i de närmaste kvarteren. Kommunikationer med T-bana, bussar och Arlandabussen tar dig vart som helst utan bil.

Allmän information

Ovanstående uppgifter om lägenheten kommer huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är hämtade från bostadsrättsföreningen eller baserade på säljarens information. Dessa uppgifter kan av olika anledningar vara fel. Den köpare som tycker att arean har betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Vill du ha hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna för denna bostad? Ansvarig mäklare upprättar gärna en individuell boendekalkyl.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljaren kan dock besluta att alla bud inte ska redovisas under budgivningsprocessen vilket gör att avvikelser från denna utgångspunkt kan förekomma.

Senast på tillträdesdagen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är det fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet ska beaktas eller inte. Läs mer om budgivning här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration ger information om en byggnads energianvändning och måste enligt lag göras innan en försäljning. Den visar även vilka åtgärder som kan göras för att minska byggnadens energiförbrukning. Energideklarationen är giltig i 10 år. För att energideklarationen ska vara giltig ska den vara utförd av en ackrediterad energiexpert.

Det är bostadsrättsföreningens ansvar att se till att en energideklaration upprättas. Som säljare är du skyldig att visa upp energideklarationen för en spekulant i samband med försäljningen och därefter överlämna den till en ny ägare.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT

Köpare uppmanas att undersöka bostaden de vill köpa. En köpare har nämligen en långtgående undersökningsplikt. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen.

Anmäl intresse

Fakta

Rum
5
Boarea
105 m2
Biarea
7 m2
Lgh nr
G51
Lgh nr LM
1501
Våning
5 av 5
Byggår
1929
Område
Birkastan
Andelstal
10,61%
Typ
Bostadsrätt
Ort
Stockholm

Ansvarig Mäklare

Anette Berggren

Ansvarig Mäklare
070 722 43 44 anette@realvision.se anette@realvision.se

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i dina uppgifter och få slutpris för detta objekt. Slutpriset skickas endast om det godkänns av köparen och säljaren.

Under utveckling

Nyproduktion

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort. Tack!

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!